Geld verdienen met je hobby

Geld verdienen met je hobby - houtbewerking

Verdien geld met je hobby. Niet alleen maak je dan mensen blij met jouw werk, maar je kunt hier ook nog eens een leuke verdienste mee opbouwen. En als je het slim aanpakt dan kun je er zelfs van prima van leven!

We vertellen jou op deze pagina welke 6 hobby’s gegarandeerd geld opleveren. Uiteraard is de lijst in werkelijkheid nog veel langer maar we hopen dat je hiermee leuke ideeĆ«n op doet.

Geld verdienen met een uit de hand gelopen hobby

Wat is er nou leuker dan met veel plezier een hobby te beoefenen en hier ook nog eens geld mee te verdienen? Als je het slim aanpakt dan kan je er zelfs goed van rondkomen. Maar dan moet je natuurlijk wel weten welke hobby’s de beste verdiensten opleveren. Wij hebben een top-6 samengesteld.

Fotograferen

Kun je goed fotograferen? Je hoeft echt geen wereldwonder te zijn om met deze hobby toch geld te kunnen verdienen. Veel hobbyfotografen hebben van hun hobby een extra inkomen gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld op Marktplaats fotoshoots aanbieden. Of foto’s op bestelling leveren aan websites. Er zijn ook websites waarop men beeldmateriaal kan aanbieden. Bij iedere verkoop ontvang je 10 tot 15 cent. Dat lijkt misschien niet veel maar bij veel bestellingen kun je aan 1 foto met een beetje geluk een klein fortuin verdienen.

Lesgeven over handwerken

Handwerken is weer helemaal hip. Nu kun je natuurlijk je zelfgebreide sjaals, sokken en truien verkopen op Marktplaats. Of je gaat achter een kraampje op de markt staan… Maar je bent niet de enige die dat doet. Veel geld zul je er niet mee verdienen. Wat je wel kan doen is lesgeven over handwerken! Of zelf patronen maken en verkopen.

Honden uitlaten

Er zijn voldoende mensen die een hond hebben maar voor het wandelen met de hond te weinig tijd hebben. Is wandelen je hobby en kan je goed met honden omgaan? Begin dan een honden uitlaatservice! Informeer eens bij de mensen in je straat of hier behoefte aan is. Of struin websites zoals Marktplaats af (plaats natuurlijk ook zelf een advertentie).

Gamen

Ben je een gamefanaat en blink je uit in een bepaald spel? Er zijn voldoende mensen die geld verdienen met deze hobby. Start bijvoorbeeld een eigen YouTube kanaal en geef uitleg over het spel en laat mensen live meekijken terwijl je gamet. Je kunt ook aan competities meedoen.

Knutselen aan oude fietsen of auto’s

Zit knutselen in je genen en ben je graag bezig met het oplappen van oude fietsen of auto’s? Hier kan je geld mee verdienen! Maak een advertentie aan op Marktplaats en de verzoeken stromen weldra binnen. De snelste manier om geld te verdienen is echter door oude fietsen of auto’s op te kopen en deze te vernieuwen.

Creatief met hout

Wil je graag met je handen bezig zijn en leuke voorwerpen maken van natuurlijke materialen zoals boomstammetjes en hout? De voorwerpen die je maakt kun je voor veel geld verkopen op hobbymarkten en websites als Marktplaats.

Lijkt dit je leuk? Misschien is onderstaand pakket dan iets voor je. Het bevat een enorme hoeveelheid stap-voor-stap bouwtekeningen van kleine projecten zoals wijnrekken, vogelhuisjes, insectenhotels en tafeltjes. Maar ook grotere projecten zoals schuurtjes en tuinmeubelen.

En je hoeft niet bang te zijn voor hoge materiaalkosten. Je krijgt er namelijk ook een handige gids bij met tips hoe je aan gratis hout komt šŸ™‚

Start vandaag nog met geld verdienen met je hobby! Kijk hier voor het pakket met stap-voor-stap bouwtekeningen. Ook geschikt voor beginners.


Geld verdienen met enquetes invullen