Thuiswerk voor moeders

Ben je moeder en zoek je naar een leuke manier om wat geld bij te kunnen verdienen? Lees dan gauw verder! Wij hebben op deze pagina de beste en de leukste tips over soorten thuiswerk voor moeders op een rijtje gezet. Daar moet vast ook iets voor jou tussen zitten! Zo kan je tussen de bedrijven door nog een leuk zakcentje bijverdienen.

Jonge moeders kiezen vaker voor thuiswerk

Het blijkt dat met name jonge moeders vaker kiezen voor thuiswerk. Misschien is ook jouw baby inmiddels een paar maanden ouder en is, na een drukke periode, de rust weer teruggekeerd. Je hebt wat meer tijd over en je kan ook wel wat extra geld gebruiken! Want je hebt immers je baan opgezegd om zo goed mogelijk voor je kindje te kunnen zorgen.

Op dit moment kan je nog geen volledige baan nemen en is buiten de deur werken al helemaal geen oplossing. Thuiswerken is in dat geval de beste optie! Je kunt blijven genieten van je kindje en hoeft hem of haar niet naar de opvang te sturen. Je kunt thuis je eigen werktijden bepalen. Klinkt interessant, toch? Lees gauw verder!

De mogelijkheden

Er zijn veel soorten thuiswerk die je kan doen. Oké, sorteer- of inpakwerk, dat blijkt in de praktijk nauwelijks verkrijgbaar te zijn. Dergelijke vacatures worden geplaatst door bedrijven om mensen te lokken.

Wel zou je kunnen denken aan telefonisch werk. Of administratief werk. Blink je ergens in uit? Heb je veel kennis over een bepaald onderwerp? Dan kun je ook bijles geven aan huis. Verder zou je kunnen denken aan het runnen van een eigen webwinkel of het schrijven van teksten. Vooral naar dat laatste is veel vraag. Kortom: De mogelijkheden om als moeder vanuit huis te werken zijn er wel degelijk! Hieronder plaatsen wij nog een aantal superleuke mogelijkheden!

Strijkservice

Oké, misschien is dit niet het leukste werk maar reken maar dat er veel vraag naar is! Begin je eigen strijkservice aan huis. Informeer eens bij je in de buurt of hier behoefte aan is en plaats eventueel een advertentie op Marktplaats. Er zijn voldoende mensen die graag netjes gekleed de deur uit gaan maar een vreselijke hekel hebben aan strijken, of er simpelweg de tijd niet voor hebben…

Producten met winst verkopen

Een andere leuke mogelijkheid om geld te verdienen als moeder vanuit huis is door spullen voor weinig geld in te kopen en met winst te verkopen. Je kunt producten goedkoop inkopen via het buitenland. Daarvoor kan je terecht op websites zoals Alibaba.com of Amazon.com. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel met winst te verkopen.

Meubeltjes opknappen

Als je graag creatief bezig bent dan zijn er voldoende manieren om geld bij te verdienen vanuit huis. Pimp bijvoorbeeld oude meubeltjes op en verkoop deze via Marktplaats.

Workshops en cursussen geven

Kan je goed koken? Of spreek je misschien wel twee talen vloeiend? Geef dan workshops aan huis! Op die manier kan je jouw kennis delen met anderen en een extra inkomen opbouwen.


Reclame bekijken voor geld