Geld verdienen met Facebook

Facebook verdienen

Wanneer je een Facebook account hebt dan is het je vast al wel opgevallen dat bedrijven er alles aan doen om zo veel mogelijk “likes” (=”vind ik leuks”) te krijgen. Ze verloten bijvoorbeeld prijzen onder de mensen die op “vind ik leuk” klikken en houden diverse andere acties om het aantal likes op hun pagina te verhogen.

Geld verdienen

Sinds kort is het ook mogelijk om geld te verdienen met Facebook door bij diverse pagina’s op “vind ik leuk” te klikken. Deze bedrijven willen graag zo veel mogelijk likes verzamelen en kopen dan een flink aantal likes in (bijvoorbeeld 100 of 1000). Een gedeelte van dit geld wordt weer aan jou uitbetaald.

Na inschrijving krijg je een lijst te zien van pagina’s waarbij je op “vind ik leuk” kunt klikken. Per pagina staat ook vermeld hoe veel je hiermee verdient. Zodra je € 5,- of meer hebt verdiend kun je een uitbetaling aanvragen.

Voorwaarden

Om misbruik te voorkomen dien je je aan te melden met je eigen Facebook account (dus geen nep-account) en toestemming te geven voor de app die de likes bijhoudt. Je hoeft je geen zorgen te maken over spam, er wordt verder niets op je profiel geplaatst.

Omdat de bedrijven graag goede kwaliteit likes willen kopen is het belangrijk dat je Facebook profiel goed is bijgewerkt. Let op of de volgende gegevens ingevuld zijn en vul ze waar nodig aan:

Woonplaats en geslacht invullen

  • Log in bij Facebook
  • Klik bovenin het scherm op je naam
  • Klik naast je profielfoto op de tekst “Over”
  • Vervolgens kun je je gegevens bijwerken door op “Bewerken” te klikken

Facebook account verifiëren

Om er zeker van te zijn dat de pagina’s worden geliked door echte mensen dien je je Facebook account te verifiëren voordat je geld kunt verdienen met Facebook likes. Je kunt je account verifiëren door deze te koppelen aan je mobiele telefoonnummer. Je krijgt dan per sms een code van Facebook toegestuurd. Zodra je deze invoert is je account geverifieerd. Klik hier om je Facebook account te verifiëren.

Starten met geld verdienen

Wil je je aanmelden en per direct beginnen? Ga dan naar de website geld verdienen met Facebook. De aanmeldlink staat onderaan de pagina. Veel succes!


Geld verdienen met enquetes invullen