7x Makkelijk Geld Verdienen Vanuit Huis

Makkelijk geld verdienen

Wil jij makkelijk geld verdienen vanuit huis? Op deze pagina vind je een groot aantal tips die je meteen kunt gebruiken!

En met makkelijk bedoelen we ook echt makkelijk, dus niet eerst een dure cursus kopen of andere onzin, maar gewoon gelijk kunnen beginnen en zelf bepalen wanneer je werkt en hoeveel je werkt.

Klinkt onrealistisch?

Nee hoor. Er zijn best veel manieren om makkelijk geld te verdienen vanuit huis. Maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Het geld komt niet helemaal vanzelf naar je toe rollen.

En je gaat er ook niet stinkend rijk van worden. Maar met een klein beetje inspanning zou €10 – €100 per week toch zeker moeten lukken.

Simpel geld verdienen

Met onderstaande manieren kun je zonder al te veel poespas op een eenvoudige manier geld verdienen vanuit huis. Of je nou een kind van 12 jaar bent of een volwassene van 80+. Kies zelf welke manier bij jou past.

1. Gratis producten uitproberen

Laten we meteen maar met de allerleukste beginnen: gratis producten uitproberen! Hierbij krijg je producten thuisgestuurd en willen ze graag weten wat je ervan vindt. Deze onderzoeken kunnen over van alles gaan: nieuwe zoutjes, verzorgingsproducten, noem maar op.

Beantwoord wat korte vragen en je ontvangt een vergoeding. Bovenop het testproduct, want dat mag je ook houden. Hoe leuk is dat?

Meer informatie en een handige lijst van aanbieders vind je op de website Producten Uitproberen.

2. Artikelen schrijven voor geld

Dit werk moet echt bij je passen. Sommige mensen lezen zich wat in in een onderwerp en tikken vervolgens binnen een half uurtje een prachtig artikel in elkaar. Anderen zitten er dagen op te zweten en komen niet verder dan een paar zinnen.

Je kunt het een beetje vergelijken met het maken van een werkstuk. Vond je dit vroeger altijd leuk om te doen, dan is deze manier van geld verdienen voor jou erg makkelijk. En je mag zelf weten waarover je schrijft. Meer informatie vind je hier.

3. Advertenties bekijken

Deze vorm van geld verdienen is weer erg eenvoudig en voor iedereen geschikt: geld verdienen met advertenties bekijken.

Hoe het werkt? Na inschrijving ontvang je dagelijks 1 of 2 mailtjes met daarin een link naar een advertentie. Zodra je die advertentie bekeken hebt ontvang je geld.

Vaak zijn er nog extra mogelijkheden om geld te verdienen, zoals het invullen van korte vragenlijsten, het bezoeken van websites of het spelen van spelletjes.

Niet alleen makkelijk geld verdienen, maar ook erg leuk. Een handig overzicht van aanbieders vind je op de website Geld Verdienen Met Advertenties Bekijken.

4. Veel geld verdienen

Er is één vorm van thuiswerk waarmee je erg makkelijk veel geld kunt verdienen. Een paar honderd euro per week is makkelijk mogelijk.

Dit is wel een vorm van thuiswerken die lang niet voor iedereen geschikt is. Je moet er namelijk wel wat lef voor hebben en het liefst over een grote fantasie beschikken. En je moet meerderjarig zijn.

Meer informatie over dit thuiswerk vind je in dit artikel.

5. Bloggen

Veel mensen denken nog dat het starten van een website ingewikkeld en technisch is. Maar tegenwoordig is het starten en bijhouden van een blog net zo makkelijk als het plaatsen van een statusupdate op Facebook.

Je kunt zelf kiezen waar je blog over gaat. Je kunt stukjes tekst schrijven, maar ook afbeeldingen of video’s op je blog zetten. Hiermee trek je mensen aan die dezelfde interesse hebben als jij. Het levert leuke contacten op en het is een makkelijke manier van geld verdienen.

Binnen een paar klikken zet je advertenties op je blog. Die verschijnen automatisch en je wordt eens per maand uitbetaald. Lijkt jou deze vorm van geld verdienen wel lekker makkelijk? Kijk dan eens op BlogGids.com voor meer informatie over geld verdienen met bloggen.

6. Oppassen

Hou je van kinderen en vind je het leuk om activiteiten met ze te ondernemen? Dan voelt een bijverdienste als oppas voor jou vast en zeker als moeiteloos geld verdienen met iets wat je gewoon fijn vindt om te doen.

7. Inpakwerk vanuit huis

Simpeler thuiswerk bestaat er niet: spullen uitstallen op tafel, lekker muziekje erbij en inpakken maar.

Voor inpakwerk heb je geen vooropleiding nodig. Iedereen kan het. Je hoeft er ook niet superhandig voor te zijn. Als je maar lekker doorwerkt, want meestal word je per stuk betaald en als je traag werkt is je uurloon erg laag.

Inpakwerk wordt vaak aangeboden in combinatie met productiewerk en sorteerwerk.

8. Makkelijk geld verdienen met enquêtes

Echt makkelijk geld verdienen doe je met online enquêtes. Dit werkt als volgt:

  1. Schrijf je gratis in bij onderzoeksbureaus
  2. Ontvang uitnodigingen voor vragenlijsten
  3. Vul deze in en krijg direct betaald

Je kunt je bij meerdere onderzoeksbureaus tegelijk inschrijven. Zo krijg je veel uitnodigingen en kun je ook meer geld verdienen. Bekijk de lijst van Best Betaalde Enquêtesites.

Makkelijk Geld Verdienen Tips

Natuurlijk wil iedereen makkelijk geld verdienen. Maar pas op voor slimme verkopers die jou voor veel geld een truc willen verkopen om snel geld te verdienen. De enige die hier makkelijk geld mee verdient is de verkoper zelf.

Oplichters kun je als volgt herkennen:

  • Ze willen geld van je – dit hoeft niet meteen te betekenen dat je met een oplichter te maken hebt, maar probeer wel van tevoren goed duidelijk te weten wat je koopt
  • Hun aanbieding verloopt bijna – ze willen dat je stopt met nadenken en snel beslist
  • Alle plaatsen zijn bijna bezet – zie hierboven, ze willen dat je snel beslist
  • De prijs eindigt op een 7 – dat schijnt beter te verkopen
  • Het is een superspeciale geheime geldverdien-methode – jaja, waarom houden ze die dan niet lekker voor zichzelf?

Pas verder ook op met alles wat met gokken, forex, aandelen etc. te maken heeft. Gokken doe je alleen met geld dat je over hebt want de kans bestaat dat je alles kwijtraakt!

Alle manieren in de lijst onder het kopje Makkelijk Verdienen zijn gratis.

Weet jij nog meer manieren om makkelijk geld te verdienen? Plaats die dan hieronder!Advertenties kijken voor geld