Inpakken, sorteren en stickers plakken

Stickers plakken

Ben jij handig en kun je snel en nauwkeurig werken? Dan is deze vorm van thuiswerken wellicht iets voor jou. Inpakken wordt vaak gezien als typisch vrouwenwerk, maar deze vorm van thuiswerken wordt ook door mannen verricht.

Op het internet zijn vaak veel vacatures te vinden voor inpakwerk, maar het is lastig om te beoordelen of om betrouwbaar thuiswerk gaat. De vraag naar inpakwerk vanuit huis is groter dan het aanbod.

Hoe kom je nu op een veilige manier aan inpakwerk?

Geen inschrijfgeld betalen
Betrouwbare werkgevers vragen geen inschrijfgeld, als het goed is verdien jij jezelf prima terug!

Niet-bestaande vacatures
Simpel werk zoals het vouwen van folders en het aanbrengen van adresstickers wordt tegenwoordig door machines verricht. Ander werk waarbij mensenhanden aan te pas dienen te komen wordt tegenwoordig vaak uitbesteed aan lage-lonen-landen.

Er kunnen redenen zijn waarom een opdrachtgever er toch voor kiest om het werk door personeel uit Nederland te laten verrichten. Bijvoorbeeld vanwege tijdsdruk, kleinere hoeveelheden (waarbij het niet uit kan om de producten te veel te vervoeren) of taalspecifieke vaardigheden.

Onrealistische verdiensten
Bij werkzaamheden als inpakken word je meestal per stuk betaald. Reken omgerekend op een uurloon van 4 tot 8 euro per uur. Wanneer er hogere bedragen beloofd worden dan dien je extra goed op te letten. In de meeste gevallen klopt er dan iets niet.

Inpakwerk vinden

Wanneer je geld wilt verdienen met het inpakken van producten dan ben je niet de enige. Zodra een bedrijf een vacature heeft wordt deze meestal snel vervuld.

Vaak komen mensen via-via aan inpakwerk: iemand die ze kennen doet dit thuiswerk al en geeft een seintje zodra er weer personeel gezocht wordt.Daarom hoeft zo’n bedrijf meestal ook geen advertenties te plaatsen om aan thuiswerkers te komen.

Ken je niemand die inpakwerk vanuit huis doet en wil je toch graag in contact komen met bedrijven die op zoek zijn naar mensen voor werkzaamheden als inpakken en sorteren? Dan kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale.

Thuiswerkcentrales bemiddelen tussen bedrijven en mensen die op zoek zijn naar thuiswerk. Vaak zijn ze, in verband met het brengen en halen van de producten, alleen op zoek naar mensen die binnen een bepaalde afstand van het inpakbedrijf wonen. Het heeft dus geen zin om je in te schrijven bij een thuiswerkcentrale in Limburg terwijl je zelf in Groningen woont.

Om aan inpakwerk te komen kun je je inschrijven bij een thuiswerkcentrale bij jou in de buurt. Geen idee wat de dichtstbijzijnde thuiswerkcentrale is? Op de website Thuiswerk Inpakken wordt een gratis overzicht gegeven van thuiswerkcentrales per provincie.


Advertenties kijken voor geld